Kuchnia chińska

40
2 x

Asia Express

Gotowi na ekspresową wycieczkę do Azji? Jeśli tak, to lecimy! Do kuchni, oczywiście. Mamy dla Was przepis na proste danie z naturalnych składników, idealne do przygotowania po długim dniu w pracy.

Kuchnia chińska
30
2 x

Tofu na horyzoncie!

Ma 2000 lat i pochodzi z Chin. Tofu – kochają je weganie i wegetarianie, ale wśród mięsożerców ma zdecydowanie zły PR. Jak główną wadę przekuć w zaletę i przygotować pyszne danie?

Kuchnia chińska
30
2 x

Kurczak z kokosową nutą

Jacek Ratusznik, kulturysta i ambasador „Czanieckich z pasją”, w zawodach Olympia Amateur sięgnął po najwyższe trofea! Gratulujemy kolejnego sukcesu i zapraszamy na pyszne danie z serii „bądź fit!”

Bądź fit
60
4 x

Ramen à la Czanieckie

Narodził się w Chinach, a potem znalazł uznanie w Japonii, gdzie zaczęła się jego międzynarodowa kariera. Dziś trudno znaleźć restaurację, która nie miałaby go w swojej ofercie. Poznajcie jego czaniecką wersję!

Kuchnia japońska
120
2 x

Czanieckie wege bentō

Papryczka jalapeño, kilka zdradzieckich centymetrów z lekko kwaskowatą nutą. W towarzystwie swojej kuzynki ramiro stworzy misterne origami smaków także dla wegelubnych.

Pikantne

Smak podróży: Azja

Po raz kolejny zabieramy Was w podróż po świecie kuchni, tym razem u boku Jacka 木人 Adamusa – japonisty, podróżnika, pisarza. Pakujcie się na wygodny fotel, czas ruszać w drogę!

Cook & go
45
2 x

Kulinarne tao

Kulinarna koncepcja yin i yang, inspiracja wschodem i sinologia na talerzu. Chińskie znaki na niebie i ziemi wskazują, że czas znaleźć równowagę smaków!

Amber Durum