Z błonnikiem owsianym

Odcinek 9 – Ryba na masę

Pieczona ryba na masę à la Pan Motywator wjeżdża do naszej kuchni! W tym odcinku nóż szefa kuchni przejmuje trener personalny Mariusz Mróz i pod czujnym okiem Mateusza Czekierdy, przygotowuje pieczoną rybę z makaronem.

WszechSmaki TV
45
3 x

Rurki z paprykowym pesto

Wiedzieliście, że papryczka chili poprawia wytrzymałość? Tę korzyść z pewnością docenią uczestnicy Beskidzkiego Topora, którzy już w sobotę powalczą na dystansach maratońskim i ultra.

Bądź fit
30
2 x

Wysokobłonnikowy w awokado

Już za niecały miesiąc Bieg Beskidzkiego Topora, który wspieramy w ramach naszej akcji „Czanieckie z pasją”. Dwa biegi górskie wymagają dobrego przygotowania, dlatego pora na wysokobłonnikowy!

Bądź fit
30
2 x

Warzywne Wzmocnienie

Bieganie to jedna z najbardziej efektywnych aktywności. Nie tylko polepsza kondycję i poprawia sylwetkę, ale również dotlenia mózg i wytwarza w organizmie dopaminę – hormon, który poprawia nastrój.

Z błonnikiem owsianym
40
4 x

Tyrolski tandem

Tyrol to kierunek, który często obierają miłośnicy białego szaleństwa. Po dniu na stoku dobrze jest wzmocnić nadwątlone siły pożywną zapiekanką, w której spotykają się Almkäse i Appenzeller – dwa sery, dwa kraje.

Z błonnikiem owsianym
20
2 x

Świderkowa carbonara

Spaghetti carbonara to sztandarowe danie kuchni włoskiej. Jej autorstwo przypisuje się górnikom lub… aliantom w czasie II wojny światowej. Jedno jest pewne – w wersji czanieckiej pojawią się świderki.

Kuchnia włoska
25
2 x

Górski przysmak

Nie mam pojęcia co na moją propozycję powiedziałby dietetyk, więc go nie pytam – komentuje nasz Sail Cook, czyli Bartosz Lisek i wymienia składniki potrzebne do przygotowania górskiego przysmaku dla żeglarzy.

Dla całej rodziny